Hvalpe/puppies - læs venligst mine gode råd her under

      

 

Unfortunately Lumi is empthy  August 20

 (Lumi er desværre ikke med hvalpe august 20)

Vi håber at få et kuld hvalpe efter Lumi foråret 2021

 we hope for a litter after  Lumi spring  2021

 C-kuld født 17. Maj  2011  The C-litter  born May 2011

 

B-kuldet født 02. januar  2007   klik / our B-litter

 

A-kuldet født 24. november 2005    klik  / our A-litter

 

Oplysninger samt råd til eventuelle hvalpekøbere:

Jeg tilråder alle at få en sundhedsforsikring samtidig med at man får sin hvalp, undersøg hvor man har flest fordele (Agria Dyreforsikring er specielt for dyr)   et brækket ben kan gøre et stort indhug i økonomien for de fleste :o) !!

Hvis man bor i hus med have, da sikre at haven er hegnet godt ind, en lille hund kan krybe under og kravle over. En petit kommer ikke når man kalder, og kan som udgangspunkt kun luftes i snor. Det er en støver - som løber efter næsen - og ikke ser sig for over gaden !

Være klar over, at man (specielt måske familier med små og mindre børn) ikke kan lade døre stå åbne ud i det fri - medmindre det er til en indhegning - det kan evt. læres med tiden.

En Petit kræver en  del pelspleje, 2 gange om ugen en grundig gennembørstning (pelsen filtrer specielt på benene) og man skal sætte et par timer af til pleje ugentligt - klør, ører, pels. Dette skal man begynde på straks man får hvalpen. Desuden skal den trimmes 3-4 gange årligt, hvis man selv kan trimme, gør man det oftere.

Minimum én god luftetur om dagen -  mindre børn kan ikke selv lufte den, da den er stærk og viljestærk , jeg vil tro man skal være 13-14 år før man kan lufte en ung Petit. Desuden er det en god idé at gå til hvalpemotivation og senere lydighedstræning.

En Petit er en klog hund, og de fleste kan uden problemer være alene hjemme i 5-6 timer. Det er en "flokhund" som elsker at have en artsfælle eller en kat i huset at lege med. Det er en glad og kærlig hund, der elsker sin familie specielt børn. Men ... som alle hvalpe vil den stjæle (bl.a.) legetøj og bide i små ben der løber af sted - ting man skal tænke over, før man vælger at få en hundehvalp. Det er et stort arbejde (og ansvar), at få en hvalp specielt de 2 første år.

 

Hvis I ønsker yderligere informationer kontakt os på:

    ramvad@mail.dk        eller tlf.   23 44 10 65  

Hvalpene vil have DKK stambog, sundhedsattest, 1. vaccination, 1 års medlemskab af Basset Klubben, foder til minimum en uge

samt  vejledning vedrørende  almindelig pleje  pels, ører, poter, mad, alene hjemme mm.

og I vil naturligvis altid være velkomne til at kontakte mig ved evt. spørgsmål.

Jeg vil være glad for kontakt gennem hundens levetid.